SREĆNO MOMCI! VEČERAS utakmica: Zvezda – PSG

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pari Sen Žermen sve ozbiljnije pristupa pripremi za meč sa Crvenom zvezdom, ali i sa druge strane, kako bi na tribinama sve proteklo idealno.

 

U protekla dva dana, Le Parizijen je objavio da se očekuju oko 2.000 navijača Crvene zvezde koji su kupili dostupne ulaznice, bez bilo kakvog organizovanja i planiranog grupisanja.

To je i logično s obzirom na suspenziju izrečenu Crvenoj zvezdi, srpskom šampionu zabranjeno je deljenje, odnosno prodaja ulaznica za gostovanja i poseban sektor gde bi svi bili smešteni, što nije bilo dovoljno da zaustavi individualne pokušaje da se do ulaznica dođe.

Advertisements

 

Zvezda u gostima kod pariskih vanzemaljaca – sve osim ubedljivog poraza bio bi uspeh, a kvota da šampion Srbije neće primiti više od dva gola (tm1 0-2) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ – Crvena zvezda.

 

Kvota da će Zvezda u Grupi C osvojiti ukupno više od 2,5 boda iznosi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal „Zvezda u Ligi šampiona“

Ništa zvezdaše nije moglo da spreči da dođu do ulaznica u Salcburgu, nešto slično viđeno je u Parizu, gde su se mnogi na razne načine snašli kako bi do karata došli, a pred sam meč, klub je kontaktirao sve kupce karata čija su imena lako prepoznata kao srpska, i to mejlom sledeće sadržine.

 

TELEGRAF.RS

Advertisements

error: