SREĆNA PRIČA: Uložio je sve što je imao u Bitcoin i sada uživa!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Malo ljudi smogne hrabrosti da ostavi sve iza sebe i posveti se ostvarenju sna.

 

Nove generacije usuđuju se da probiju granice mogućnosti koje im daje posao i da se drznu da ostave sve i krenu za svojim zanimanjem iz snova.

 

Upoznajte Džonasa Hornehoja koji ima 24 godine i odlučio je da proda sve što ima kako bi uložio u kripto valutu i tako sebi i devojci obezbedio da postanu svetski putnici sa mesečnim budžetom od 2.300 evra.

 

Oni putuju svetom i slikaju se na egzotičnim mestima. Radio je povremeno kao konobar i rešio je da sve što ima proda i postane svetski putnik. Rođen je u Kopenhagenu, a Evropu je napustio sa oko 1.600 evra, ali je odlučio da 800 evra uloži u kriptovalutu. Ta investicija omogućila mu je da on i njegova devojka Alisa Kečalova (25) mogu da putuju sa mesečnim budžetom od 1.600 do 2.300 evra.

 

– Prodao sam sve što sam mogao: kauč, krevet, TV, cipele. Playstation. Sve što sam mogao da prodam online prodao sam. Znao sam odavno da to nije život koji želim da živim. Sa tim na umu ovo je delovalo moguće, rekao je on.

Advertisements

 

Priznao je da još uvek ima studentski kredit, dug prema banci, ali da poznaje sebe i da ga sve to ne brine. Posvetio se kripto valutama i izučavanju tržišta kako bi znao pametno da ulaže i da može uz to i da povrati uloženi novac kao i da zaradi za život.

 

– Ne osećam se opušteno kada pričam o tome, ali investicija od 1.000 dolara omogućila nam je da putujemo 6 meseci. Troškovi nam zavise od cene karata i od toga koliko putujemo po zemlji u kojoj smo, dodao je.

 

Džonasova investicija omogućila mu je da poseti Filipine i Indoneziju dva puta do sada, kao i Tajland, bali, vijetnam i preko 40 drugih ostrva. Oni su trenutno u Hanoju i nemaju nameru da se negde skrase. On ima preko 10 hiljada pratioca na svom Instagram profilu i ima poruku za sve koji žele da krenu njegovim stopama.

 

IZVOR: TEELGRAF.RS

Advertisements

error: