SREĆKO ŠOJIĆ O POBEDI VUČIĆA NA IZBORIMA 2017: Braćo Srbi, niste vi još gladni!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Izbori su gotovi defintivino. Novi predsednik Srbije odlučen je u prvom krugu, a kako stvari stoje Vučić bi vlast mogao da izgubi tek 2022. godine, a do tada ima vremena.

Mnogi danas dovode u pitanje same izbore i regularnost. Krađe, kupovine i prepravljanje glasova su tu pristuni od kad je i izbora. Manje više, izbori su protekli u korektnom toku, ukoliko zanemarimo nekoliko ispada.

Bilo je onih koji tvrde da su se pojavili pozivi na glasanje za mrtve osobe. Moguće, ali mrtve osobe su mrtve. A verovatno i nemaju nove lične karte tako da ne mogu da glasaju. Pričalo se o tome da migranti glasaju u zamenu za pare, da Romi dobijaju pakete hrane za glasove. Pričalo se da su glasovi sa Kosova pokradeni.

FOTO: Demonstranti tvrde da je Vučić “pukao” a on je osvojio ubedljivo izbore.

Sve je to moguće ali dokaza nikakvih konkretno nema, samo nagađanja i tvrdnji razočaranih i poraženih na izborima.

Advertisements

Ako ništa, ovi izbori su pokazali da Vojislav Šešelj nema nikakvi ogromnu podršku kakvu je tvrdio da ima te da je vreme da razmisli o penziji.

Jeremić je trošio milione evra na kampanju pa je opet Beli bio ubedljivo jači. Možda je Jeremić i najveći gubitnik izbora.

Parović je skupio 10.000 potpisa za kandidaturu a nije mogao da skupi ni 2000 glasova na izborima. Što je jako zanimljivo.

Ima mnogih koji sada kukaju. Govore kako će Vučić da uradi nešto što nije do sada. A to je gotovo nemoguće. Sve je uradio što je mogao. Može samo da pojača određene delatnosti ili da ih ukine i smanji.

Fraza izmišljenog lika Srećka Šojića iz serije BELA LAĐA postala je popularna ovih dana na internetu.

A glasi ovako: Braćo Srbi, niste vi još gladni!

 

DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: