SRBIMA NAMEŠTAJU UBISTVO! Snimak tuče na Zakintosu star je čak 6 GODINA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sedmorica Srba i jedan Grk, barmen noćnog kluba na plaži Lagana, uhapšeni su i optuženi za ubistvo 22-godišnjeg Amerikanca Bakarija Hendersona na Zakintosu.

Oni se terete za za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem, objavili su grčki mediji, prenoseći odluku tužioca donetu prošle noći.

Oni su kasno sinoć izvedeni pred sudiju pošto su u petak uhapšeni zbog ubistva Bakarija Hendersona u Laganasu, prenosi Katimerini. U međuvremenu, na Jutjubu je objavljen snimak kobnog obračuna ispred lokala.

Osumnjičeni su vraćeni u pritvorsku jedinicu policijske uprave na Zakintosu gde će ostati do utorka ujutru kada će biti izvedeni pred istražnog sudiju, navodi sajt imerazante.gr.

Advertisements

Kako prenosi grčka televizija Antena, svađa je počela zato što su američki turisti pravili selfije sa konobaricom lokala, koja je navodno Srpkinja.

Ubistvo je izazvalo ogorčenje na Zakintosu, te je policija preduzela drakonske mere prilikom sprovođenja optuženika. Policija je u istrazi koristila nekoliko video-snimaka noćnog kluba, susednih lokala i gostiju, među kojima je na zabavi bio i Bakari Džavard Henderson, s društvom.

Ključan je njegov “selfi” s jednom konobaricom, na kojem se vidi da je pijan pokušao da je privuče radi slikanja, ali da ga je ona odgurnula, što je izazvalo intervenciju “izbacivača” kluba, a potom i kavgu gostiju sa Amerikancem i napad na njega, pišu grčki mediji.

IZVOR: INFORMER.RS

Advertisements

error: