SRBIJO GDE IDEŠ TO!? Starlete zarađuju hiljade evra nedeljno

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Đoganijeva tražila nedeljni honorar od 3.000 evra, Kulićka i Subotićka 2.500, a Dobrojevićeva 2.000 evra. Četiri najveće zvezde Zadruge 2 ostaće u rijalitiju svih 10 meseci.

 

Učešće u rijalitijima postalo je najplaćeniji posao u Srbiji! Dok su ranije velike svote novca zarađivali samo pobednici takvih takmičenja, danas i ostali učesnici dobijaju ogromne honorare. Tako će Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Miljana Kulić i Stanija Dobrojević za deset meseci u Zadruzi 2 ukupno zaraditi čak 400.000 evra!

 

U svađi s majkom

– Luna je najplaćenija u nastavku rijalitija. S obzirom na to da je sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kockar bila najveća zvezda prve sezone “Zadruge”, ona je sada tražila i dobila 3.000 evra nedeljno, što je čak 2.000 više nego prošle godine. Blogerka će gotovo sigurno ostati do kraja rijalitija, pa će za deset meseci zaraditi čak 120.000 evra – otkriva naš izvor.

Advertisements

 

Na listi najplaćenijih slede Miljana i Aleksandra, koje su se izborile za nedeljni honorar od po 2.500 evra.

– Od Kulićke se očekuje da izdrži 10 meseci u rijalitiju jer će imati pomoć majke Marije, a s njom će biti i sin Željko. Njoj su najpre ponudili nedeljni honorar od 2.000 evra, ali se ona izborila za 500 evra više. Tako će na kraju rijalitija inkasirati ukupno 100.000 evra! Istu sumu dobiće i Aleksandra Subotić, koja će u šou ući sa mužem Davidom Dragojevićem i majkom Ljubom Pantović, s kojom je u svađi – priča naš izvor.

 

Informer.rs

Advertisements

error: