SRBIJA PONOVO KAO 90-IH! – Kriminalci se poubijali ispred suda u sred bela dana!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako Kurir saznaje, Saško Ludak je posle prošlogodišnjeg bombaškog napada, u kom je izgubio nogu, pretvorio svoju kuću u tvrđavu, pojačao broj ljudi koji su ga čuvali, postavio je stražarnicu, elektronski nadzor i kupio specijalni automobil i angažovao vozača.

 

Međutim, ubice koje su u bekstvu iskoristile su trenutak nepažnje i brutalno likvidirale Barjaktarevića, dok je, kako saznajemo, Žarko Savić Ćenta bio slučajna žrtva napada.

Kobna greška

– Aleksandar Barjaktarević je u ponedeljak došao u sud na izricanje završne reči na ponovljenom suđenju za ubistvo u Mokranjčevoj ulici, za koje je nepravosnažno osuđen na tri godine zatvora. Žarko Savić je u sud došao da bi se video s bratom Markom, koji je na pretres trebalo da dođe iz leskovačkog zatvora, gde izdržava jednogodišnju kaznu zbog krađe. Pošto je suđenje bilo odloženo, Aleksandar i Žarko otišli su u obližnji kafić „Pandora“ – kaže naš izvor i dodaje:
– Nakon što je u avgustu prošle godine ostao bez noge kad mu je ispod „golfa“ u Dušanovoj ulici podmetnuta bomba, Barjaktarević je bio veoma oprezan. On je blindiranim vozilom došao do suda, ali je poslao vozača da sipa gorivo, pa se prošetao do kafića. Ne isključuje se mogućnost da su ubica i muškarac koji ga je dovezao motorom do kafića imali i saučesnika koji je sve vreme pratio ovu dvojicu. Na to upućuje priča očevidaca da su pre ubistva ta dvojica na motoru prošla pored kafića, osmotrila situaciju, a zatim su se vratili i pucali.

Advertisements

On tvrdi da su ubistvo izvršili profesionalci.
– Vozač motora je sigurno iz ovog kraja jer je morao dobro da poznaje grad kako bi brzo umakli. Ubica je profesionalac kojem, s obzirom na hladnokrvnost koju je pokazao, ovo verovatno nije prvi posao – kaže naš sagovornik i dodaje:

Ubica nije iz Srbije

Ne isključuje se mogućnost da je došao iz Bugarske, Bosne ili s Kosova jer su ranije istrage naručenih ubistava pokazale da izvršioci dolaze s ovih područja.

KURIR

Advertisements

error: