SRBIJA: Ove devojke nisu više žive – UBIO IH JE PIJANI VOZAČ!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

NIŠ – Sestre Milica (27) i Marija (24) Petrović podlegle su povredama u Kliničkom centru, nakon što je na njih naleteo vozač u Knjaževačkoj ulici u Nišu.

 

Nesrećne sestre su, kako priča njihova rodbina, u nedelju bile kod tetke na ručku u naselju Durlan i zastale su u Knjaževačkoj ulici da bi uhvatile autobus.

Porodica i prijatelji su skrhani od bola i ne mogu da veruju da se život mladih devojaka ugasio pre vremena.

Mlađa sestra Marija je bila na četvrtoj godini hemije, dok je Milica (27) sa svim desetkama završila master iz psihologije. Obe su bile vredne, vaspitane i uvek spremne da pomognu drugima, a Milica je prema rečima bliske drugarice, bila predivna osoba i nezamenljiv prijatelj.

Advertisements

 

“Uvek tu da sasluša druge, da pomogne koliko može. Bila je toleratna prema svima, bez predrasuda, a puna razumevanja i poštovanja. Bila je povučenija u većoj grupi ljudi, ali uvek aktivna u dijalozima, puna ideja i saveta. Sa njom se mogao voditi razgovor na svaku temu. Kao takva će nam mnogo nedostajati”, rekla je ona za Kurir.

 

Od njene drugarice saznajemo da je Milica planirala da nastavi edukaciju u oblasti psihologije i upiše doktorske studije.

“Mislila je da je prosečna, ali ja mogu reći da je ona bila savršena, samo što toga nije bila svesna. Volela je svoju sestru Mariju i brata Danila, svog psa Rikija, da čita knjige o magiji i naučnoj fantastici”, govori nam Miličina prijateljica.

 

kurir

Advertisements

error: