SRBIJA, DRŽAVA MAFIJE! – Kriminalci unakazili srpskog policajca (FOTO)

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ranjeni Vladimir Nedeljković, kojeg je grupa poznatih kriminalaca iz Laćarka isekla po licu, telu i rukama, u ugostiteljskom lokalu ” Palata”, oporavlja se u Sremskoj Mitrovici.

 

SREMSKA MITROVICA- Ranjeni policajac Vladimir Nedeljković iz Sremske Mitrovice, kojeg je grupa poznatih kriminalaca iz Laćarka isekla po licu, telu i rukama, u ugostiteljskom lokalu ” Palata”, oporavlja se u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

U tuči koja je izbila u noći nedelje na ponedeljak, na policajca koji te večeri nije bio na dužnosti , kriminalna grupa ispalila je i nekoliko projektila, od kojih su od rikošeta povređeni on i dve devojke koje su se u tom trenutku nalazile u lokalu.

Advertisements

 

Zatvorskom čuvaru Miroslavu Manjošu koje je te večeri bio u društvu sa Vladimirom, pored nanetih teških telesnih povreda, osakaćeno je i uvo. Kako je rečeno ” Novostima” u bolnici, njih dvojica nisu životno ugroženi.

 

Za ovaj krvavi pir, glavni osumnjičeni je jedan od braće iz Laćarka, koji je više puta osuđivan i poznat policiji po raznim krivičnim delima.

IZVOR: NOVOSTI

Advertisements

error: