SRBIJA DANAS: Policija izbacila iz kuće porodicu sa malom decom po kiši!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Upali su jutros u sedam. Izbacili su nas. Ne znam šta ću! Pada kiša, mi smo napolju, kisnemo, ispred kuće smo. Neka nam neko pomogne, molim vas – kroz suze i jecaje priča Nevena, čiji muž Aleksandar je uhapšen “zbog pružanja pasivnog otpora”
Velika drama Nevene Jekić i njeno dvoje dece u Golubincima. Jutros, u 7 sati, kad to niko nije očekivao, na vratima su se pojavili izvršitelji i na silu ih izbacili iz porodične kuće!
Nevena i deca, sin od 4 i ćerka od 12 godina, u suzama su posmatrali kako izvršitelji u veliki beli kamion unose sve što imaju u životu, pa čak i njihovog psa.
Nevenin suprug Aleksandar uhapšen jer je, kako je to formulisano “pružio pasivan otpor”!

Advertisements

Aleksandar je samo stajao pored Nevene, kaže ona, i nije hteo da se pomeri. Zato su ga uhapsili.
Oni su upali u kuću i počeli da iznose nameštaj u kamione koje su dovezli. Ispred su i jake snage policije, koja nadgleda iseljenje.

Branko Ulemek, koji je iselio Nevenu iz kuće, došao sa svojim privatnim kamionom da kupi stvari iz kuće, a po vreće za stvari je otišao privatnim automobilom sudskog izvršitelja, saznaje Espreso!

– Upali su jutros u sedam. Izbacili su nas. Ne znam šta ću! Pada kiša, mi smo napolju, kisnemo, ispred kuće smo. Neka nam neko pomogne, molim vas – kroz suze i jecaje priča Nevena, tako da je jedva razumemo, dok joj izvršitelji iz kuće iznose sve što ima u životu.

Za razliku od prethodnih par puta, kada su se građani Golubinaca i Srbije okupili i odbranili Jekiće, sada su izvršitelji upali potpuno neočekivano, pa nije bilo nikog da zaštiti majku i njenu decu.

ESPRESO.RS

Advertisements

error: