SRBIJA DANAS! SRAMOTA! U vozilu hitne pomoći prevozili pečene prasiće i drva za ogrev!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na slikama do kojih je došla redakcija Kurira vidi se pleh sa pečenjem, a u isto vozilo pakovane su i cepanice.

 

Zaposleni u domu za stara lica u Kučevu, pored starih i ozbiljno bolesnih pacijenata, suprotno svim higijenskim propisima, u sanitetskom vozilu prevoze drva za ogrev i pečene prasiće!

Na fotografijama do kojih je došla redakcija Kurira vidi se u sanitetskom vozilu pleh sa dva reš pečena praseta. U istom vozilu u više navrata su iz lokalnog Centra za socijalni rad do Ustanove za odrasle i starije „Kučevo“ prevožene i cepanice.

Advertisements

– Sanitet, koji bi trebalo da bude besprekorno čist, koristi se u privatne svrhe. Prasići u vozilu su samo jedna od zloupotreba! – kaže izvor Kurira iz ovog doma i dodaje da, dok se prevoz prasića koliko-toliko sakrivao, prevoz cepanica je za rukovodstvo ustanove najnormalnija stvar..
– Stare i bolesne ljude nisu samo maltretirali da utovaruju drva već i da sede u portirnici i čiste dvorište. Van svake pameti je šta se tamo radi! – ogorčen je naš sagovornik.

Slađana Maranović Nikolić, direktorka Centra za socijalni rad, kada smo je pozvali, prvo je oštro negirala da se u sanitetskom vozilu prevoze prasići i drva.
– To su nebuloze! Ne verujem da je to naše sanitetsko vozilo, a uostalom, otkud ja znam da ste vi novinar?! – rekla je uspaničeno direktorka

 

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: