SRBIJA DANAS – HIT NJUZ: OBLEPIO KUĆU VUČIĆEVIM PLAKATIMA DA BI JE ČUVALA POLICIJA

Podeli vest sa drugima!
  • 125
    Shares

Advertisements

Miladin Petrović (44) iz Dobanovaca osigurao je svoju kuću tako što ju je oblepio plakatima sa likom Aleksandra Vučića i time dobio policijsku zaštitu kuće. On tvrdi da je ovo najbezbedniji vid zaštite porodične kuće u periodu kad nije tu jer radi u inostranstvu.

 

– Gastarbajter sam i često nisam u zemlji. Već su mi nekoliko puta obijali kuću i odnosili vredne stvari. Pošto je poznato da policija čuva plakate, sada automatski čuva i moju kuću dok nisam tu, kaže Petrović.

Policija sa druge strane tvrdi da ne može da odgovara za samu kuću, već da su oni samo tu da zaštite plakate. – Nije policija nečije privatno vlasništvo pa da ih sad unajmite da vam čuvaju kuću. Na šta bi to ličilo? Mi samo čuvamo plakate. Ako neko obije kuću a pri tome ne ošteti plakate, mi za to nismo odgovorni, kaže načelnik policije Staniša Mitrović zadužen za čuvanje Vučićevih plakata u okolini Beograda.

Advertisements

Kako se nezvanično saznaje, i pored ovog demantija policije, sve više Petrovićevih komšija se odlučuje da oblepi kuću Vučićem.

– Što je sigurno, sigurno. Meni je samo bitno da je policija tu čim vide plakate. Da sam lopov, dva puta bih razmislio, kaže Petrovićev komšija koji je i sam pozvao na mobu oblepljivanja kuće plakatima sa likom kandidata za predsednika SNS. – Moram priznati da i kuća deluje nekako lepše sa Vučićem na njoj. Mislim da ću ostaviti plakate i posle izbora, nezavisno od rezultata, dodaje on.

(Autor: njuz.net)

Advertisements