SRBIJA DANAS – HIT NJUZ: OBLEPIO KUĆU VUČIĆEVIM PLAKATIMA DA BI JE ČUVALA POLICIJA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Miladin Petrović (44) iz Dobanovaca osigurao je svoju kuću tako što ju je oblepio plakatima sa likom Aleksandra Vučića i time dobio policijsku zaštitu kuće. On tvrdi da je ovo najbezbedniji vid zaštite porodične kuće u periodu kad nije tu jer radi u inostranstvu.

 

– Gastarbajter sam i često nisam u zemlji. Već su mi nekoliko puta obijali kuću i odnosili vredne stvari. Pošto je poznato da policija čuva plakate, sada automatski čuva i moju kuću dok nisam tu, kaže Petrović.

Policija sa druge strane tvrdi da ne može da odgovara za samu kuću, već da su oni samo tu da zaštite plakate. – Nije policija nečije privatno vlasništvo pa da ih sad unajmite da vam čuvaju kuću. Na šta bi to ličilo? Mi samo čuvamo plakate. Ako neko obije kuću a pri tome ne ošteti plakate, mi za to nismo odgovorni, kaže načelnik policije Staniša Mitrović zadužen za čuvanje Vučićevih plakata u okolini Beograda.

Advertisements

Kako se nezvanično saznaje, i pored ovog demantija policije, sve više Petrovićevih komšija se odlučuje da oblepi kuću Vučićem.

– Što je sigurno, sigurno. Meni je samo bitno da je policija tu čim vide plakate. Da sam lopov, dva puta bih razmislio, kaže Petrovićev komšija koji je i sam pozvao na mobu oblepljivanja kuće plakatima sa likom kandidata za predsednika SNS. – Moram priznati da i kuća deluje nekako lepše sa Vučićem na njoj. Mislim da ću ostaviti plakate i posle izbora, nezavisno od rezultata, dodaje on.

(Autor: njuz.net)

Advertisements

error: