SRAMOTA! VUČIĆ: EPS je uvećavao i lažirao račune za struju, vraćamo pare narodu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gađani koji su, zbog nepravilnosti i radu EPS-a, dobili račune veće nego što su potrošili za struju biće obeštećeni, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić i poručio da se skandal s računima više neće ponoviti.

Vučić je na konferenciji za novinare, navodeći da je jutros razgovarao sa direktorom EPS Miloradom Grčićem, rekao da je primio 104 pisma građana koji su mu poslali uvećane račune za struju, dodajući da je normalno da računi budu uvećani za pet, deset odsto, ali da je nemoguće da budu uvećani za 100 ili 150 odsto.

– Ustanovili smo nepravilnosti u radu EPS-a, vodiće se i posebna istraga drugih državnih organa – rekao je Vučić i dodao da je Grčić upozoren i da će danas upoznati javnost o merama EPS-a.

Advertisements

Vučić je rekao da je očigledno da pojedina brojila nisu ni očitavana, navodeći da niko ne može da izmišlja cenu struje i povećava račune. Premijer je rekao da će novac građanima biti vraćen, tako što će plaćati manje račune za februar ili mart ili na neki drugi način.

– Taj skandal se neće ponoviti i tu priču smo završili – rekao je Vučić i zahvalio građanima koji su, kaže, znali da država neće dozvoliti takvu nepravdu i da će uzeti stvar u svoje ruke.

TANJUG

Advertisements

error: