SRAMOTA UŽIVO! – Vučić izvređao građane koji nisu za njega – alkoholičari, narkomani..

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Po oprobanom receptu Vučić je ponovo pokušao da obmane celu Srbiju i svoje batinaše predstavi kao žrtve.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvoreno je stao na stranu batinaša koji su maltretirali građane i novinare na kontramitingu 31. maja na dan njegove zakletve, prebacujući krivicu na žrtve nasilja, optužujući ih da su želele da izazovu masakr!

Kurir upravo zato ponovo objavljue fotografije i video snimke Vučićeve privatne vojske, pa prosudite sami da li više verujete predsedniku ili fotografijama siledžija u akciji!

Konferenciju za novinare sazvanu povodom imenovanja novog kandidata za premijera, predsednik je iskoristio da napadne Kurir i optuži svoje protivnike za provokacije i huliganizam. Najpre je osudio nasilje nad novinarima, govoreći da je to “nedopustivo” i da svako ko je napao novinare treba da odgovara. Ali je odmah zatim u svom već poznatom maniru, počeo da zamenjuje teze i napadnute građane predstavio kao huligane i nasilnike.

 

Prema njegovim rečima, “obezbeđenje je na jedinom zakonski prijavljenom skupu, skupu podrške uklanjalo ljude za koje su procenili da su provokatori”, što bi trebalo da znači da su SNS batinaši, koji su se surovo razračunavali sa građanima, bez ikakve krivice, i da su po Vučićevoj verziji događaja obavljali posao na potpuno zakonit način.

Advertisements

Vučić je u svom skandaloznom obraćanju napadnute građane opisao kao “provokatore” i “DOS-ovske batinaše” koji su “maltretirali i provocirali” učesnike skupa SNS, pa su zbog toga “neki ljudi morali da rade svoj posao i uklone ih, da bi se izbegli masakr i nemiri”.

 

Medijskom linču učitelja M. R., koji su započeli režimski mediji, pridružio se i lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić, što je sraman i skandalozan potez nekoga ko bi trebalo da bude predsednik svih građana i da stane u njihovu zaštitu.

 

Vučić je na današnjoj konferenciji za novinare povodom imenovanja mandatara mahao fotografijom učesnika protesta M. R., kako bi ga diskreditovao jer na njoj izgleda kao alkoholičar.

Da sve bude skandaloznije, Vučić nije bio upoznat, ili je to namerno prećutao, da je reč o fotografiji sa amaterske pozorišne predstave u kojoj je M. R. glumio pijanca.

– To je jedan od dosovskih batinaša koji je tog dana bio na ulicama koji je sprečavao građane da dođu i izazivao incidente, ja mu ne znam ime pravo da vam kaže, a ostalo će da istraže nadležne organi – rekao je Vučić.

 

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: