SRAMOTA! Pijani Englez pravio haos u beogradskom hotelu pa staklom isekao radnika!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Britanac Simon T. (53) uhapšen je preksinoć jer je u centru Beograda napao Milana J. (40), koji je radio u jednom lokalu blizu Zelenog venca, i naneo mu teške povrede, zbog kojih je naš državljanin završio u Urgentnom centru.

Pijani britanski državljani je u petak uveče ušao u kafić u Lominoj ulici, međutim, kako je kafić u pripremi i još ne radi, u njemu je bio radnik Milan J. koji je sa kolegama završavao poslove.

Naime, navodno je pijani Simon T. tražio alkohohol, a Milan J. je pokušao da mu objasni da kafić još ne radi, te da ne služe pića. To je, po svemu sudeći iznerviralo pijanog Britanca pa je izašao iz lokala i staklenom flašom prvo gađao kafić.

Prema nezvaničnim saznanjima Simot T. je zatim uzeo parče slomljenog stakla i srčom rasekao Milana J. po glavi, vratu i telu i udario ga u rebra.

Kolege povređenog muškarca su odmah pozvale policiju, koja je privela pijanog Britanca.

Advertisements

Hitna pomoć je Milana prevezla u Urgentni centar gde su lekari konstatovali da ima teške telesne povrede i prelom jednog rebra, ali da nije životno ugrožen.

Po nalogu tužioca, uhapšenom Britancu je odmah određeno zadržavanje do 48 sati.

Britanac dan ranije pravio nered u hotelu

Naime, utvrđeno je da to nije prvi incident ovog Britanca koji kao turista boravi u Beogradu. Prethodnog dana, navodno je pravio nered u hotelu u kome je smešten, zbog čega je policija dva puta intervenisala po pozivu zaposlenih.

Takođe pijan, je vređao i napadao radnike hotela jer nije hteo da plati račun, pa su zvali policiju koja je Simona T. privela. Posle tog privođenja zbog remećenja javnog reda i mira, on je pušten.

Boravak u policijskoj stanici Britanca nije uticalo da se smiri, već se ponovo napio i nasrnuo na radnike kafića, ali je nažalost u drugom incidentu jednog teže povredio.

(Kurir.rs/Blic/A.Ž.A./Foto Profimedia)

Advertisements

error: