SRAMOTA! OVAKO KUPUJU GLASOVE: Samo beogradskim penzionerima 13. penzija, za ostale ih briga

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik PUPS i ministar Milan Krkobabić svojim najnovijim skandaloznim planom želi da kupi podršku oko 400.000 glasača u Beogradu, ocenjuju sagovornici Kurira.

Kada će biti održani beogradski izbori, još uvek se ne zna tačno, ali je već sada gotovo sigurno da će pobednika odlučiti penzioneri!

U Beogradu, naime, živi gotovo 400.000 penzionera, pa su zato oni najpoželjnije glasačko telo za sve stranke, koje su već počele da se bore za njihovu naklonost. A najdalje u tome otišao je ministar u Vladi Srbije i predsednik PUPS Milan Krkobabić najavivši mogućnost 13. penzije za najstarije Beograđane.

Advertisements

U Udruženju sindikata penzionera Srbije smatraju da nije slučajno da ovakav Krkobabićev predlog dolazi baš uoči gradskih izbora. Mihajlo Radović iz ove organizacije kaže da je reč o čistoj kupovini glasova najstarijih Beograđana, ali i o diskriminaciji svih penzionera koji ne žive u prestonici.
– Ovo je skandalozno! Podrazumeva se da je ovo kupovina glasova od strane vlasti, ali ovo nije prvi put da se tako postupa. Krkobabić, inače, ovim samo nastavlja politiku razdvajanja penzionera, on to radi od početka – navodi Radović.

Bojan Klačar iz Cesida objašnjava da su u Srbiji osobe starije od 60 godina uglavnom glasači SNS i SPS, a da je prelazak PUPS na SNS listu dodatno osnažio taj trend kod naprednjaka, a ozbiljno umanjio snagu socijalista, i to posebno u Beogradu.

– Ako je tačna informacija da će samo beogradski penzioneri dobiti 13. penziju, čini se da se radi o dobro uklopljenom marketinškom potezu uoči izbora, koji će predstavljati jedan segment u njihovoj široj komunikaciji sa ovom ciljnom grupom – navodi on.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: