SRAMOTA! KOLINDA: Srbima kojima se ne sviđa u Hrvatskoj neka idu za Beograd

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar ponovo je šokirala regionialnu javnost sa nepotrebnom retorikom koja zbunjuje i one najpametnije među nama.

Samo nekoliko dana nakon što je Vučić i zvanično otkazao svoju posetu Zagrebu, iz ovog grada stižu neprestane negativne informacije i napadi na račun Srba i Srbije.

Kolinda je tako iskoristila konferenciju za štampu, za obračunavanje sa njenim građanima srpske nacionalnosti. Umesto da odgovara na pitanja novinara o stanju u ekonomiji i dosadašnjim rezultatima u članstvu sa NATo savezom ova predsednica je napadala celo vreme Srbe. Evo šta je sve izgovarala:

Srbi su Srbi i mi ne možemo to promeniti. Nije lako uvek živeti sa njiam u istoj državi ali trudimo se.

Advertisements

Mi smo u Evropskoj uniji a oni će tek posle 2025. godine možda postati članica. Sve je jasno onda zaista.

Srbi hoće povratak svoje imovine. Ko kaže da je to bila njihova imovina? Oni su takoreći izvršili držvni puč agresiju i molim lepo izgubli rat, sada su u Srbiji. A ponosni građani Hrvatske žive u svojim kućama. Nema šta kome da se vrati!

Ima Srba dosta u Hrvatskoj niko ih ne dira, komuniciramo redovno sa njihovim predstavnicima. Imaju sve slobode kao i ostali. Ako vam se ni to ne sviđa i hoćete još molim za Beograd.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal  – Mirko Mioč

Advertisements

error: