SRAMOTA INFORMERA! Legendu košarke Dudu Ivkovića nazvali vampirom i lopovom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dosovski kandidat Saša Janković predao je Republičkoj izbornoj komisiji potpise za predsedničku kandidaturu sinoć u 1.15!

Janković je potpise predao zajedno sa nekadašnjim selektorom košarkaške reprezentacije Srbije Dušanom Dudom Ivkovićem i predstavnicima Grupe građana “Za Srbiju bez straha” koja ga i kandiduje za predsednika Republike Srbije.

Nakon predaje potpisa, Ivković je noćnu akciju sa Jankovićem objasnio ovako:
– Kasnili smo jer odgovorni ljudi nisu stigli da ažuriraju na desetine hiljada potpisa. Saša Janković je najbolji kandidat i očekujem da će za njega glasati milioni!
Na pitanje da li očekuje da će političkim angažmanom uspeti da legalizuje vilu od 1.785,8 kvadrata u Velikom mokrom lugu, Ivković je odgovorio:

Advertisements

– U životu sam sve postigao sa svojih 10 prstiju i sve što imam je legalno – rekao je Ivković, izbegavajući da direktno odgovori na pitanje da li je zbog legalizacije svoje vile ušao u politiku i podržao Sašu Jankovića.
– Ne znam šta to znači ući u politiku – dodao je Ivković.

Podsetimo, prema saznanjima Informera, Dušan Duda Ivković, odlučio je da se bavi politikom kada mu je odbijen zahtev za legalizaciju nezakonito sagrađene vile od čak 1.785,8 kvadrata!

INFORMER

Advertisements

error: