Sramota! GEJ UREDNIK KURIRA zajedno sa Sonjom smešta laži i nasilje Aci Lukasu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, prvi put se oglasio posle brojnih tekstova na temu razvoda, optužujući u otvorenom pismu suprugu Sonju da mu je pakovala afere uz pomoć gej urednika Kurira Nemanje Pajića.

 

U otvorenom pismu koje je obajavio na Fejsbuku, Lukas je otkrio zašto je ustvari pukla ljubav između njega i Sonje Vuksanović, ali i potkačio i Nemanju Pajića, glavnog urednika reketaškog tabloida Kurir.
Lukasovo otvoreno pismo prenosimo u celosti…

Advertisements

– Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo! Ovo što sada radiš sa svojim PR-om (samo ne znam šta će tebi PR) tvojom lažnom drugaricom Nemanjom Pajićkom, u najmanju ruku je nefer da ne kažem grozno, prema nekome ko je kakav god da je ipak otac tvog deteta! Ja ću majci svog deteta, ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka mog deteta! Ostavljam ti medije, druži se sa njima, nameštaj afere ocu svog deteta, uz pomoć tvoje muške drugarice Pajićke. Propagiraj se reklamiraj se, tvoja predstavnica za štampu te za sada odlično savetuje. Baš vam je dobro krenulo!!! Ne sekiraj se nisi prva ni poslednja kome je ova spodoba i nastrana bezdlaka nakaza isprala mozak i uništula porodicu!!! To mu je posao! Ja te neću dirati ni odgovarati! Želim ti sve najbolje! P.S. Gospođa Nemanja Pajić, direktorka Adrija Medija Grupa i Kurirra, podguzna mušica Ace Rodića – napisao je Lukas.

 

iZVOR: iNFORMER.RS

Advertisements

error: