SRAMOTA! Beskućnik u Beogradu ubio profesora matematike Danila Bogdanova (35)

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Alen Metović (37) nasmrt pretukao profesora matematike Danila Bogdanova (35) nakon svađe u parku, naočigled mnogobrojnih prolaznika

BEOGRAD – Danilo Bogdanov (35) preminuo je od povreda kad ga je preksinoć u Ulici Radovana Simića Cige, u parku kod okretnice GSP autobuske linije 30, krvnički pretukao beskućnik Alen Metović (37).

Ubica je iste večeri uhapšen, i to u teškom alkoholisanom stanju, samo nekoliko metara dalje od mesta na kom je izdahnuo nesrećni Bogdanov.

Kako nezvanično saznajemo, nastradali Bogdanov i Metović su uoči zločina bili sa još jednim muškarcem u parku, a Hitnu pomoć pozvao je jedan od prolaznika koji je primetio da se čovek koji leži ne pomera.

Spava u parku

Advertisements

– Samo je rekao: „Ovaj čovek je hladan, zovite Hitnu pomoć.“ Glava mu je bila krvava od udaraca. Išla mu je krv i iz usta, ko zna, verovatno se ugušio nesrećnik. Kada je stigla Hitna, zvali su policiju, Alen je bio pijan i tu su ga uhapsili, ne znam za tog trećeg čoveka koji je bio s njima – priča očevidac koji nije želeo da mu pominjemo ime.

On dodaje da je pretučenog muškarca poznavao i da je bio profesor matematike, kao i da je odskoro počeo da se druži s Alenom, koji je beskućnik i spava u parku na dušeku.

– Tek sam ih pre neki dan video zajedno. Danilo je bio dobar mladić, a ovaj alkoholičar. Tog kobnog dana bili su zajedno od podneva, sedeli su i pili prvo rakiju, a potom pivo. Otišli su u park i čula se svađa, ali niko nije mogao ni da nasluti šta se dešava. Videlo se i da Alen udara tog mladića, ali ko će ih znati kad su ceo dan pili zajedno – priseća se očevidac.

KURIR

Advertisements

error: