SRAMOTA! Amerika stavila Dodika i Republiku Srpsku na CRNU LISTU NEPRIJATELJA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sjedinjene Američke Države uvele su danas sankcije predsedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku.
Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu pridružile sankcijama.Kako saznajemo, Dodik će se uskoro obratiti medijima povodom uvođenja sankcija.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se povodom vesti da su protiv njega SAD uvele sankcije i dodao da ne zna da li je ta informacija tačna.“Nemam informaciju da sam stavljen na crnu listu Sjedinjenih Država, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Advertisements

“Ne znam da li je informacija da sam stavljen na američku crnu listu tačna, jer nijedan zvanični dokument još nisam dobio. Ali, očekujem tako nešto”, rekao je Dodik, prenele su banjalučke Nezavisne novine.

Šef Predstavništva RS u Vašingtonu Obrad Kesić kaže da nema informaciju da su SAD uvele sankcije predsedniku Dodiku. „Ništa službeno nije saopšteno, a koliko znam takve informacije nema ni Ambasada. Malo je čudno da su takve informacije dobili mediji“, rekao je Kesić za RTRS povom medijskih spekulacija o uvođenju sankcija predsedniku RS.

 

KURIR

Advertisements

error: