SRAMNO! VUČIĆ BRANI NASILNIKE: Tuci ti koga god hoćeš ali u svojoj kući

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vučić je odbio ideju o uvođenju policijske zaštite u centre za socijalni rad.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle dva monstruozna ubistva koja su se desila za samo 10 dana ispred dva centra za socijalni rad i apela struke da se hitno uvede policijsko obezbeđenje u ovim ustanovama, juče je svojom izjavom šokirao javnost.

Vučić je odbio ideju o uvođenju policijske zaštite u centre za socijalni rad, rekavši da “ako ih ne ubiju ispred centara, ubiće ih na nekom drugom mestu!”

Iako su se mnogi iznenadili zbog ovakve predsednikove izjave, podsetićemo se šta je bivši premijer Aleksandar Vučić rekao u emisiji kod Olivere Jovićević “Tuci ti koga hoćeš u svojoj kući, nemoj da biješ ovde”.

– Sto me niste pitali večeras za streljanu? Pa šta je sa ovim stručnjacima što protestuju, što bi da bacaju po kontejnerima, da tuku ljude, to je sve normalno? Tuci koga ti hoćeš u svojoj kući, nemoj da biješ ovde – rekao je Vučić u emisiji “Upitnik” na RTS – u kod Olivere Jovićević.

Advertisements

Sudeći po izjavama od juče i odbijanju ideje da se uvede policijska zaštita ispred centara za socijalni rad, ali i po izjavama da je u redu tući nekoga ali samo u svojoj kući, predsednik Srbije Aleksandar Vučić očigledno nema ništa protiv nasilja. Ovakva izjava pred bilo kim, a naročito pred milionskim auditorijumom je, malo je reći, skandalozna.

– Kao predsednik, tražiću od svih državnih organa da preduzmu maksimalne mere.Ne zasnovane na populistickim merama, ne na tome koliko ćemo novca da potrošimo da bismo stavili obzbeđenje ispred centara. Pa, ako ih ne ubijaju ispred centara, ubiće ih na nekom drugom mestu. Takve gluposti nisam u stanju ni da slušam – rekao je Vučić novinarima u Solunu nakon sednice Visokog saveta za saradnju Srbije i Grčke.

Ovakve izjave ne priliče nikako predsedniku Srbije, koji bi trebalo da bude na strani građana Srbije i da vodi računa da se oni osećaju bezbedno u zemlji na čijem je on čelu!

Ove izjave govore suprotno. Sramota!

Advertisements

error: