SRAMNO! – Komunalac koji je UBIO prodavca lubenica vraćen na posao, NIJE KRIV!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Komunalni policajac Goran Bjelopavlić, koji je do smrti maltretirao Vladana Marinkovića na pijaci, opet patrolira gradskim ulicama.

 

Komunalni policajac Goran Bjelopavlić, suspendovan nakon letošnjeg incidenta na vidikovačkoj pijaci tokom kojeg je preminuo prodavac lubenica, oslobođen je svake odgovornost i vraćen na posao, saznaje Kurir!

 

Protiv Bjelopavlića je zbog incidenta koji je bio fatalan za prodavca Vladana Marinkovića (55) pokrenut disciplinski postupak, udaljen je s posla, ali na kraju se sve ipak završilo u njegovu korist – vraćen je u službu, a i novčano je obeštećen za period tokom kojeg nije radio. Na posao je vraćen i komunalni policajac koji je s Bjelopavlićem tog dana bio na terenu, i koji je takođe bio suspendovan.

Kao da se ništa nije desilo

 

– Bjelopavlić sada opet radi na terenu širom grada, a pre toga je radio na kancelarijskim poslovima u zgradi komunalne policije. Ponaša se kao da se ništa nije dogodilo, kao da nikada do smrti nije maltretirao prodavca lubenica… Građani su, inače, bili šokirani kad su videli da je vraćen na posao, jer njega svi znaju po bahatosti. Kad su ga na ulici opet videli u uniformi, ljudi su zvali komunalnu da se pobune – navodi izvor Kurira.

Advertisements

 

U komunalnoj policiji potvrđuju da je Bjelopavlić vraćen na posao, te dodaju da on nije kriv za smrt trgovca.
– Sekretarijat za upravu je u ovom slučaju sproveo disciplinski postupak i doneo rešenje kojim je komunalnog policajaca oslobodio odgovornosti, nakon čega su mu vraćena sva prava iz radnog odnosa koja imaju i svi drugi zaposleni u Gradskoj upravi grada Beograda – navode u komunalnoj policiji.

 

Imao dva infarkta

 

Podsetimo, nesrećnog Marinkovića su krajem juna 2016. komunalni policajci pokušali da legitimišu kako bi mu napisali kaznu jer je njegova paleta s lubenicama bila 20 centimetara van pijačnog prostora. Tada je nastala rasprava između Marinkovića i Bjelopavlića, a uznemireni prodavac nekoliko puta je govorio da je imao dva infarkta i da se ne oseća dobro. Ubrzo mu je pozlilo i preminuo je.

 

KURIR

Advertisements

error: