SPREMAJU SE DEMONSTRACIJE U BEOGRADU! – Skupština Srbije – Beograd – 18 časova!

Podeli vest sa drugima!
  • 3.6K
    Shares

Advertisements

Danas su zakazani protesti protiv izbornog rezultata ispred Skupštine Srbije za 18 časova. Za sada još nije jasno ko je najavio protest, ali se pretpostavlja da je u pitanju internet fenomen gde nema lidera niti organizacije.

U policiji nam je rečeno da nije bilo nikakvih prijava skupova i demonstracija ali da su upoznati sa ovim fejsbuk “invetnom”.

U pozivu na demonstracije stoji:

Protest se odrzava sutra u 18h ispred Skupstine. Nije jedan, i necemo nista resiti na tom jednom protestu. Poenta je da od sutra krene a da se u buducnosti nastavi dok ne prekinemo ono sto nas muci sve, mracna buducnost. Kako se glasovi jos uvek broje i postoji sansa za 2i krug, u slucaju da dodje do drugog kruga ovaj protest ce da sluzi za 3 miliona ljudi koje nije izaslo. Da im damo do znanja da imaju zasto da izadju u 2i krug i da mozemo nesto da promenimo. Protest nece imati ekipu koja vodi. Ako dodje ozvucenje super ako ne zasto nam treba? Sutra pocinje prva bitka u ratu za bolju buducnost. Dodjite i podrzite svoje misljenje. Vreme je da iskoristimo internet za ono sto ne mozemo nista drugo u ovoj drzavi, a to je organizacija slobodnog glasa i realan osecaj da mozemo nesto da promenimo.
Vidimo se sutra u 18h i posle se organizujemo ubrzo opet i opet i opet. Nista se ne resava za 1 dan, a pogotovo ne diktatura. Izadjite sutra i pokazite da AV nije vas predsednik.
Sva manja mesta se mole da organizuju svoj event kad njima odgovara i rade isto u svom mestu. Sad je sve na nama, na narodu koji nije dobio sansu da pokaze volju da je ipak pokaze.
I Sloba je dobio izbore, to treba da zapamtite!

Advertisements

Proteste je kao event napravio izvesni Nemanja Milosavljević a za sada nije jasno da li stoji iza neke stranke ili organizacije.

Prema dosadašnjim pregledima na proteste se najavilo oko 4,800 ljudi.

Više informacija pogledajte na : https://www.facebook.com/events/416285402064449/

IZVOR: DNEVNI ŽURNAL

Advertisements