SPREMAJU SE DEMONSTRACIJE U BEOGRADU! – Skupština Srbije – Beograd – 18 časova!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Danas su zakazani protesti protiv izbornog rezultata ispred Skupštine Srbije za 18 časova. Za sada još nije jasno ko je najavio protest, ali se pretpostavlja da je u pitanju internet fenomen gde nema lidera niti organizacije.

U policiji nam je rečeno da nije bilo nikakvih prijava skupova i demonstracija ali da su upoznati sa ovim fejsbuk “invetnom”.

U pozivu na demonstracije stoji:

Protest se odrzava sutra u 18h ispred Skupstine. Nije jedan, i necemo nista resiti na tom jednom protestu. Poenta je da od sutra krene a da se u buducnosti nastavi dok ne prekinemo ono sto nas muci sve, mracna buducnost. Kako se glasovi jos uvek broje i postoji sansa za 2i krug, u slucaju da dodje do drugog kruga ovaj protest ce da sluzi za 3 miliona ljudi koje nije izaslo. Da im damo do znanja da imaju zasto da izadju u 2i krug i da mozemo nesto da promenimo. Protest nece imati ekipu koja vodi. Ako dodje ozvucenje super ako ne zasto nam treba? Sutra pocinje prva bitka u ratu za bolju buducnost. Dodjite i podrzite svoje misljenje. Vreme je da iskoristimo internet za ono sto ne mozemo nista drugo u ovoj drzavi, a to je organizacija slobodnog glasa i realan osecaj da mozemo nesto da promenimo.
Vidimo se sutra u 18h i posle se organizujemo ubrzo opet i opet i opet. Nista se ne resava za 1 dan, a pogotovo ne diktatura. Izadjite sutra i pokazite da AV nije vas predsednik.
Sva manja mesta se mole da organizuju svoj event kad njima odgovara i rade isto u svom mestu. Sad je sve na nama, na narodu koji nije dobio sansu da pokaze volju da je ipak pokaze.
I Sloba je dobio izbore, to treba da zapamtite!

Advertisements

Proteste je kao event napravio izvesni Nemanja Milosavljević a za sada nije jasno da li stoji iza neke stranke ili organizacije.

Prema dosadašnjim pregledima na proteste se najavilo oko 4,800 ljudi.

Više informacija pogledajte na : https://www.facebook.com/events/416285402064449/

IZVOR: DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: