SPREMA SE HAOS! Kandidati ne priznaju poraz, spremaju se protesti u Beogradu i Novom Sadu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U izbornom štabu Dveri ističu da neće uzimati u obzir preliminarne rezultate CeSID-a i SNS, a da će sa svojim prvim rezultatima na osnovu reprezentativnog uzorka sa 628 biračkih mesta izaći oko 21.30 sati. U štabu Dveri su rekli da je na izborima bilo mnogo nepravilnosti.

– U Bujanovcu se birački materijal čuvao u kući predsednika biračkog odbora, u Bojniku su se SNS aktivisti javno hvalili krađom glasova – kaže potpredsednik Dveri Predrag Mitrović.

Advertisements

Portparol Dveri Jugoslav Kirijanović tvrdi da su na biračkom mestu u sportskoj hali u Novom Pazaru, gde je predsednik biračkog odbora bio član Dveri Marko Timotijević, dve grupe od po nekoliko momaka nudili Timotijeviću novac da u kutiju ubaci 1.000 glasova za SNS.

– On je to odbio i prijavio policiji – rekao je Kiprijanović. U štabu Dveri naglašavaju i neravnopravan tretman kandidata na televizijama sa nacionalnom frekvencijom pa navode da je 56 odsto Vučić bio zastupljen od 3. marta do 30. marta.

Nekoliko funkcionera iz izbornih štabova poraženih najavilo je proteste u Beogradu i Novom Sadu zbog navodne krađe glasova ali i kupovine istih.

(Izvor: Blic)

Advertisements

error: