Specijalci uhapsili čoveka koji je pretio Vučiću preko Tvitera!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novosađanin Đuro Trkulja uhapšen je juče zato što je na Tviteru otvoreno pretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i najavljivao otmicu člana njegove porodice.

 

Informacija da je Trkulja priveden pojavila se sinoć u medijima, ali niko nije znao o kom tviterašu i kojim tvotovima je reč.

Kako se nezvanično saznaje da su pretnje upućene sa profila @AgentStrani, a korisnik koji stoji iza njega piše da se “Vučićev kraj bliži i da ga niko u tome neće zaustaviti”.

Advertisements

 

– Vučiću Aleksandre, u meni ne živi strah od tebe, čega sam siguran da si svestan; Otići ću jedan korak dalje kroz najavu da će narednih dana nestati neko tebi veoma blizak. Moja jedinica ne pravi greške – napisano je na ovom Tviter nalogu, iza kojeg se, prema sumnjama policije krije Trkulja.

 

Autor tvitova je očigledno hteo da ostavi utisak da iza njega stoji Mosad, izraelska tajna služba koju je često pominjao u pretnjama Vučiću.

– Vučiću Aleksandre, tvoj strah od mene (nas @TheMossadIL) je naravno opravdan. Svakoga sekunda dok lično ne stanem pred tebe, živi u strahu – kako si sudio biće ti suđeno. Moja reč stoji! – piše u drugom tvitu.

 

REPUBLIKA.RS / Informer

Advertisements

error: