ŠOKANTNO! ZORAN MARJANOVIĆ PRIZNAO: Lično sam ubio Jelenu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Policijski inspektor je bio ozvučen i Zoranov iskaz je snimljen, ali taj dokaz ne može da se koristi na sudu.

 

Zoran Marjanović je priznao ubistvo supruge Jelene Marjanović!

On je zločin priznao inspektoru koji je ubačen u njegovu ćeliju.

 

Naime, iskusni operativac je tokom boravka u ćeliji uspešno glumio uhapšenog kriminalca i tako je zadobio Zoranovo poverenje, da bi u jednom trenutku Zoran priznao i do detalja ispričao kako je izvršio gnusni zločin.

Policijski inspektor je bio ozvučen i Zoranov iskaz je snimljen, ali taj dokaz ne može da se koristi na sudu. Ipak, on je potvrda da je s pravom uhapšen kao glavni osumnjičeni za Jelenino ubistvo, navodi izvor iz policije.

Advertisements

 

Tužilaštvo je obavešteno o ovom potezu ali su oni potvrdili da sud ne prihvata takvo priznanje, jer nije uzeto po zakonu, navodi izvor.

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, je krajem novembra prebačen iz jedne pritvorske jedinice u drugu.

 

U pitanju je redovna procedura pritvorenika da se posle više od mesec dana prebace u novu ćeliju. Marjanović nije pravio nikakve probleme i tada je smešten je sa još trojicom pritvorenika, koji javnosti nisu poznati, a od kojih je jedan bio operativac policije.

 

Marjanović je posle dva meseca odvojen od Marka Nikolića i još dvojice sa kojima se svakako dobro slagao. Protiv Nikolića je podignuta optužnica za svirepo ubistvo supruge Maje i sina Mihaila.

KURIR

Advertisements

error: