ŠOK KOD SVILAJNCA! Zapalio rođenog oca na krsnoj slavi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Moma M. (54) iz Jagodine polio flašicom benzina oca Miću M. (72) i zapalio ga naočigled gostiju koji su došli na proslavu Aranđelovdana. Srećom, čovek je preživeo.

 

Moma M. (54) iz Jagodine, vlasnik servisa za kamione i traktore, uhapšen je zbog sumnje da je polio benzinom i zapalio oca Miću M. (72), nanevši mu teške povrede. Stravičan napad dogodio se pre deset dana na proslavi Aranđelovdana u porodičnoj kući u selu Radošin kod Svilajnca, pred brojnim očevicima.

 

Prema saznanjima Kurira, otac i sin su godinama bili u lošim odnosima zbog svađe oko imovine.
– Mića i njegova supruga su dugo godina radili u Nemačkoj. Kad su se vratili, obezbedili su mu sve što su mogli. Kupili su mu dva stana, halu u Jagodini gde je otvorio servis. Školovali su mu sina, ali bez obzira na to, evo kako im je vratio – priča jedan od komšija koji je bio na proslavi u ovoj porodici.

 

Sedeo na čelu stola

Advertisements

On je detaljno opisao kako je izgledao jezivi napad.
– Moma kod roditelja nije dolazio poslednje tri godine. Kad smo ga videli te večeri, svi smo pomislili da je napokon odlučio da se pomiri sa ocem. U ruci je držao flašicu od pola litra u koju se pakuje sok. Prošlo mi je kroz glavu da je možda doneo rakiju. Niko ni slutio nije šta će uslediti svega minut-dva kasnije – priča komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

 

Prema njegovim rečima, Mića je u trenutku kad je Moma ušao sedeo na čelu stola.
– Moma je rekao: „Evo, posle tri godine sam ušao u kuću.“ Mića, koji mu je bio okrenut leđima, odgovorio mu je: „Nemoj da praviš probleme“, dajući mu do znanja da nije dobrodošao. U tom trenutku Moma je počeo da poliva parket oko sebe tečnošću iz flašice. Nismo znali u tom momentu da je to benzin. Mića je ustao, obgrlio ga i krenuo da ga isteruje iz kuće – objašnjava naš sagovornik, dodajući da niko od gostiju nije želeo da se meša.

IZVOR: KURIR – TANJUG

Advertisements

error: