SNS snimila izborni spot! Mirović putuje teleportom, Orlić leti autom

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dok jedni bojkotuju sadašnjost, drugi već vide daleku budućnost. Naprednjaci objavljivanjem nekoliko tizera za spot “Digitalna budućnost Srbije” i zvanično počeli kampanju. Premijerka Ana Brnabić ne demantuje da je povezana sa SNS spotovima.

 

Marija Obradović nema vremena da umesi testo, Igor Mirović kasni na sastanak, Vladimir Orlić bi da preleti vodu pravo iz Beograda na vodi. Nijedan od ovih naprednjaka nema problem, jer “ovo je digitalna Srbija”.

 

A digitalizaciju pamtimo kao prioritet iz ekspozea. Dakle, premijerka, ko je sledeći?

“Da li ću ja učestvovati, odnosno da li sam učestvovala, videćete uskoro, nije fer da otkrivam drugi deo kampanje”, rekla je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Premijerka jeste najavljivala, nekoliko puta, da namerava među naprednjake, ali još uvek se nije učlanila. Pa, u kakvoj je onda vezi Brnabićeva sa ovom kampanjom?

Advertisements

 

“Ima veze sa mnom, ali i nema veze sa mnom. To je stvar koju sam ja nametnula kao predsednica Vlade, ali stvar koju je cela Vlada prigrlila. SNS mi je dala ogromnu podršku da istrajem u toj agendi u koju niko tada, pre tri godine, nije verovao, a danas se pokazuje da jeste jedan novi, drugačiji put Srbije”, navodi Brnabić.

Komentatori poručuju – ništa novo, naprednjaci su u permanentnoj kampanji, pitanje je samo hoće li im “digitalna budućnost Srbije” doneti efekat, jer je izazov ovoga puta drugačiji.

 

“Ovo je pravo vreme da se krene sa tim neformalnim delom kampanje. Ali, postoji drugi problem – ta kampanja nije klasična kampanja političke stranke koja želi da izađe na izbore, nego kampanja političke stranke koja želi da ubedi građane da moraju obavezno da izađu na izbore, s obzirom na to da je veći deo tzv. prave opozicije u ovom trenutku doneo odluku da će ući u bojkot”, navodi analitičar Cvijetin Milivojević.

 

U iščekivanju nastavaka, samo se pitamo: škola, bolnica, opština… Šta tačno treba da se pritisne?

 

N1 Srbija

Foto: Youtube

Advertisements

error: