SNS SLAVI 9. ROĐENDAN: Taš pun kao nikada, hiljade pripadnika stranke ostalo pred kapijama!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Srpska napredna stranka obeležava danas devet godina od osnivanja svečanom proslavom u Sportskom centru stadiona Tašmajdan.

 

18:32 – Penzioner Milinko Miškeljin pozdravio je okupljene u ime najstarijih članova društva i pozdravio odgovornu ekonomsku i spoljnopolitičku politiku koju sprovodi današnja Vlada.
– Hvala svim penzionerima koji pružaju podršku SNS i Aleksandru Vučiću koji je svojom hrabrošću, programima, trudom i zalaganjem poslao poruku svima kako se treba boriti za svoju zemlju i narod – rekao je Miškeljin.

18:26 – Učenik Matematičke gimnazije u Beogradu Lazar Radojević istakao je da mu je velika čast da se obrati i poželi još uspešnih godina u stvaranju napredne i razvijemne Srbije.

18:19 – Doktorka Tamara Savić prva se obratila okupljenima ističući da je u stranci prepoznala brigu o ljudima, prepoznala da je to ideja koja uvek i sve spaja i koja vidi napore Aleksandra Vučića, kao i većina građana Srbije.

18.08 – Intoniranjem himne “Bože pravde” počela je svečanost obeležavanja devete godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke kojoj prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Advertisements

Procenjuje se da je na stadionu Tašmajdan oko 10.000 ljudi, a nekoliko hiljada ostalo je ispred ulaza. Program vodi glumac Svetislav Goncić.

17.00 – Svečanost je zakazana za 18 časova, a već oko 17 Sportski centar stadiona “Tašmajdan” napunio se članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke. Prisustvuju najviši državni i funkcioneri SNS, Maja Gojković, Neboja Stefanović, Zorana Mihajlović, Jadranka Joksimović, Nikola Selaković, Goran Knežević, Zoran Djorđević, Zlatibor Lončar, Nela Kuburović, potpredsednici Milenko Jovanov, Miloš Vučević, Marija Obradović…

Tu su i predstavnici koalicionih partnera, Aleksandar Vulin, Dragan Marković Palma, Rasim Ljajić, Nenad Popović, a ima i poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života, glumci Lazar Ristovski, automobilista Dušan Borković, teniski trener Bogdan Obradović, Veselin Šljivančanin…

U Srpskoj naprednoj stranci istakli su da će obeležavanje devet godina postojanja biti skromno.

INFORMER

Advertisements

error: