SNS KAO VARVARI! Posečeno čuveno drvo na Kalemegdanu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Prošlo je više od osam meseci od kad je skupština Beograda usvojila plan o izgradnji gondole između Ušća i Kalemegdana. Kad su nam saopštavali vest da ćemo dobiti novo prevozno sredstvo preko Save, teško 15 miliona evra, nisu nam objasnili kako će je praviti, a mi, da pravo kažemo, nismo ni pitali. Pustili smo da rade ono što žele, kako god žele i ko nam je sad kriv?

Advertisements

Ko je kriv što je na Kalemegdanu juče posečeno drvo koje je bilo jedan od simbola ovog parka? I što je za njim palo nekoliko desetina zdravih stabala na Ušću, a tek će da ih padne u narednim danima. Čak 150. Ko je kriv osim nas jer ko će umesto nas da postavlja pitanja i stavlja veto na gradske odluke kad su štetne i pogubne, kad se samim Beograđanima nikako ne sviđaju, a ovo treba da je i dalje naš grad?

 

Imam strašne vesti za vas, ljudi – zakasnili smo. Ode drveće na Kališu, na Ušću, u Cara Dušana… Znam da znate, videh na Twitteru. Tamo se i bunimo, a u stvarnom životu ćutimo. Tako smo niz vodu pustili i Savski nasip, bedem našeg grada, a tek to će nas skupo koštati. I setićemo se da je trebalo reagovati kad, kao sad, već bude kasno. I niko nam neće biti kriv, ali bože moj, ovde se ionako sve brzo zaboravi.

 

NOIZZ.RS

FOTO: Dnevni Žurnal

 

Advertisements

error: