SNS IZBORNI CIRKUS! – Stotine autobusa ide iz grada u grad, jedni te isti ljudi na skupovima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Naprednjačka predstava za javnost, Pink i Hepi

Aleksandar Vučić počeo je svoje izlaganje na Kopaonik biznis forumu nečim što je trebalo da bude simpatičan detalj iz inače vrlo poverljivih i strogo formalnih razgovora između njega i ministarke Mihajlović. Saznali smo tom prilikom da je premijer brižno pozvao ministarku Mihajlović tog jutra i čestitao joj 8. mart, a ona mu je navodno, onako ministarski, prekorno odbrusila da oni nisu tu da dobijaju i poklanjaju cveće, već da upošljavaju ljude. A onda je, veli premijer, on odlučio da njoj tada ništa ne kaže, već da svoju repliku sačuva za publiku Kopaonik biznis foruma.

Tako i bi – premijer je pred celom salom podsetio ministarku Mihajlović kako oni nisu tu da upošljavaju ljude, već da stvore ambijent za upošljavanje. Usput je, u svom stilu, rekao i kako ga baš briga šta neki misle o kukanju oko 8. marta, jer on misli da je lepo čestitati i pokloniti cvet. Ovim, reklo bi se potpuno izlišnim detaljima iz života premijera, s obzirom na priliku i mesto na kojem se našao, počelo je njegovo izlaganje na pomenutom događaju. Da li se taj razgovor između njega i ministarke tog jutra zaista i zbio, nikada nećemo znati, ali nekako je teško očekivati da razgovor između Aleksandra Vučića i njegovih SNS ministara ide ovim tokom.

Advertisements

Premijer i SNS kultura naučili su nas da je uvek verovatnije da je sve u vezi s njima predstava za javnost, pa je tako, vrlo moguće, i ovo navodno osmomartovsko čestitanje i prekorevanje putem telefonske linije, koje je kulminaciju naravno moralo doživeti pred kamerama i medijima na Kopaonik biznis forumu, trebalo da posluži da premijer pokaže kako misli na žene i ne zaboravlja na cvet, ali usput ih podseti i ko završava razgovor onako kako on misli i kad misli da treba, te i da se ne oslanjaju na državu baš nikako, jer premijerova politika isključuje odgovornost države za standard građana i besomučno ih podseća da je baš za sve njih budućnost jedino i samo u privatnom sektoru, pošto država nema para za plate.

 

IZVOR: AUTONOMIJA.RS

Advertisements

error: