SNS FUNKCIONER: Tužiću sve vas što me nazivate pedofilom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Zamenik gradonačelnika Bora Branko Perić oglasio se nakon skandala sa maloletnicom iz tog grada, a u svom obraćanju javnosti nevešto je pokušavao da se “opere”.

 

Perić navodi da nije tačno da je sa maloletnom devojčicom imao seks već da ju je poljubio kao i neke druge devojčice nakon gradske priredbe jer je navodno bio zadovoljan kako su obavile “posao”. Ne zna se tačno na koji posao misli.

Ipak mnogi su postavili dobro pitanje ako je u pitanju priredba zašto postoje slike i iz kupatila gde je maloletna devojčica pravila selfije dok su se ljubili u usta. Da li je to uobičajan pozdrav u Boru, da muškarci od 60 godina u WC-u ljube u usta devojčice od 14 godina?

Advertisements

 

Perić je otišao i korak dalje. 

Naveo je da će tužiti sve one koji ga javno nazivaju manijakom i pedofilom jer nema osnova za to. 

 

ODGOVOR MUP-a:

Dnevni Žurnal ovim povodom se i zvanično obratio srpskoj policiji a evo koji smo odgovor dobili u redakciji:

 

Poštovani, povodom slučaja koji ste pomenuli. Po zakonu ukoliko maloletno lice napuni 14 godina i svesno i svojom voljom stupi u seksualne odnose ili slične radnje sa punoletnom osobom, to nije protiv zakona i mi ne možemo reagovati jer Tužilaštvo nema osnov za privođenje. Ujedno urađen je informativni razgovor sa maloletnom devojčicom, a ona nam je napomenula da nije bilo seksualnih radnji.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Mediji

 

Advertisements

error: