SNS FUNKCIONER: Moj biftek košta kao jedna vaša mesečna plata!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik opštine Plandište Jovan Repac, koji još nema ni 30 godina izgleda da ni iskustvom ni manirima nije dorastao ovoj funkciji. Naime, na Tviteru je isplivao jedan prilično neprijatan navodni komentar Repca, koji je ako je upućen ratnom veteranu sa Kosova, u kojem je Repac pokazao svoju bahatost, ali i neiskustvo.

 

– Nisi moj nivo ološu jedan, a za tebe sam gospodin predsednik. A sada da se vratim svojoj večeri, biftek sa prelivom od tartufa je sjajan, a košta koliko ti mesečno zaradiš. E toliko ja dam na večeru, jer sam sposoban kao i predsednik Aleksandar Vučić, a ti crkni od zavisti ološu jedan – glasi navodni odgovor Repca izvesnom Ivanu Lazareviću.

A onda je usledio i komentar na izjavu Jovana Repca, koji glasi „Mr. Jovan Repac, ovo onaj debeli vepar iz Plandišta beše. Jao bože, idem da povraćam“.

Mladi kadar Srpske napredne stranke koji je i predsednik Opštinskog odbora SNS Plandište izgleda da ne zna koje manire treba da poseduje neko na njegovoj funkciji, a sudeći po sadržaju koji je uputio izvesnom Lazareviću, pokazao je svoju bahatost koja je za svaku osudu.

Advertisements

U Srbiji gde ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, i bore se za egzistenciju, naročito po manjim gradovima i selima širom zemlje, on priča o „bifteku sa prelivom od tartufa“ koji košta više od nečije mesečne plate. I sve to može sebi da priušti jer je, kako kaže, „sposoban kao predsednik Aleksandar Vučić“.

Interesantno je da mlađani SNS-ovac, koji je na ovu funkciju sa nepunih 30 godina došao isključivo preko aktivnosti u Srpskoj naprednoj stranci upoređuje sebe sa predsednikom Srbije. Baš nas zanima kako će predsednik Vučić reagovati kad bude video ovu konstataciju Jovana Repca.

Da podsetimo, prošle godine 24. maja konstituisana je vlast u opštini Plandište koju je formirala Srpska napredna stranka koja je osvojila 12 od 23 mandata. Tada je za predsednika opštine izabran Jovan Repac, koji još nema 30 godina.
Sadašnji predsednik opštine Plandište radio je u Opštinskoj upravi u Vršcu na poslovima komunalnog inspektora, a potom u tadašnjem JKP „Polet“ u Plandištu kao stručni saradnik za komercijalne poslove. U junu 2015. godine imenovan je od strane Vlade Republike Srbije za vršioca dužnosti direktora JP „Polet“ u Plandištu.

 

IZVOR: OSLOBOĐENJE.RS

FOTO: ARHIVA

 

Advertisements

error: