SNIMLJENI SU! Đilas ugovara saradnju sa liderima DS-a!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nekadašnji prvi čovek demokrata u vračarskom kafiću okupio bivše saborce Branislava Lečića, Balšu Božovića i Slobodana Milosavljevića.

 

Bivši lider Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas održava veze sa nekadašnjim stranačkim kolegama, o čemu svedoči i druženje u jednom poznatom kafiću u beogradskom naselju Vračar koje je pre dva dana organizovao u jednom prestoničkom restoranu sa demokratama Branislavom Lečićem, Balšom Božovićem i Slobodanom Milosavljevićem, što je ekskluzivno zabeležio foto-reporter Kurira.

 

Upravo je Lečić, jedan od kandidata za novog predsednika DS, priznao da bi mu u slučaju da pobedi na stranačkim izborima jedan od prvih poteza bio pružanje ruke Đilasu i njegovom Savezu za Srbiju, zbog čega je nesumnjivo dogovarana i predizborna koalicija.

 

Društvo je provelo oko dva sata u opuštenom razgovoru. Pretežno je Đilas držao slovo, ostali su slušali i povremeno se uključivali u razgovor. Nakon što je bivši gradonačelnik Beograda prvi otišao, ostali su još neko kratko vreme sedeli, očigledno sumirajući utiske, nakon čega su se razišli.
Lečić kaže da je otišao na sastanak na poziv Đilasa.

Advertisements

– Video je moju izjavu u medijima da bih mu pružio ruku, sarađivao sa njim. Razgovarali smo o izborima unutar DS i imam njegovu nesumnjivu podršku. Mi se dugo znamo, dobro poznajemo. Razgovarao bih sa svakim ko je rad da se suprotstavi postojećem režimu, a dotakli smo se i političkih prilika u državi i šta treba činiti u budućnosti – navodi Lečić.

 

IZVOR: Kurir.rs / FOTO: D.U.

Advertisements

error: