SMORILI PUTINA! Dačić mu pevao narodnjake, Irinej tražio pare!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Poseta Putina Beogradu bila je protekla u polovičnoj energiji. Naime Putin je bio vidno neraspoložen tokom čitave posete ali je raspoloženje palo i Vučiću nakon što su izašli iz Putinovog automobila u blizini Hrama.

 

Ne zna se o čemu su razgovaral ali vidi se da nije bilo lako ni prijatno.

Ruski predsednik je sa dva dana skratio svoju posetu Srbiji na čak 8 sati.  Da stvar bude gora, kao što smo već juče napomenuli, došlo je do kršenja protokola čak osam puta, što je i sam Vučić priznao tokom konferencije. Video je i sam da Putin nije zadovoljan zbog planiranog.

Informacija koja je dodatno pojasnila Putinovo nezadovoljstvo jeste Dačićevo pevanje Rusima ali kao ni cerekanje ministra policije koji je navodno aplaudirao ministru Dačiću dok je pevao. Na sve to i patrijarh Irinej je pred kamerama zamolio unutar Hrama Putina za još investicija i novca. Na šta je Putin naravno reagovao potvrdno.

Advertisements

 

Kako Putin nije želeo da održi govor na SNS mitingu ispred Hrama, Vučić je zamolio patrijarha Irineja da ubedi Putina u to. Nije ni on uspeo. Ipak Putin je poslušao donekle pa se kratko zahvalio okupljenima. 

 

Takođe ni pas Paša nije otšao istim avionom kad i Putin mada postoje informacije da on ipak  jutros jeste dopremljen u Moskvu.

Ruski predsednik se propisno, što bi mladi rekli “smorio” i u Srbiji ga više nećemo videti sigurno u naredne dve ili čak tri godine.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Shuterstock

 

Advertisements

error: