SMEŠAN! Radoš Bajić se “ulizao” Vučiću a sada pravi seriju za TV PINK

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Snimanje serije “Šifra Despot”, koja će osvajati milionski auditorijum širom regiona, uveliko je u toku, a setu je prisustvovao i Željko Mitrović, vlasnik i direktor “Pink International Company”.

 

Serija “Šifra Despot” će se od februara 2018. godine emitovati na kanalu Televizije Pink, što je bio i glavni povod posete Željka Mitrovića snimanju. A za “Nacionalni Dnevnik” on je rekao da je ovo prilika da podseti da je Pink pre osam, devet i deset godina bio praktično lider u proizvodnji igranih programa, i u ovom trenutku poseduje preko 1.100 sati serijskog programa i preko 100 filmova koje ima u vlasništvu.

Advertisements

 

Bila je pauza od sedam godina zbog svih mogućih uslova koji su bili tržišno veoma loši, sada kada je situacija značajno bolja, kada smo se stabilizovali u potpunosti, jedan od strateških pravaca i ciljeva je nastavak produkcije igranih programa.

 

Tako da je plan da već u 2018. godini snimimo između 100 i 150 sati igranog programa, u 2019. oko 200, a da u 2020. pokušamo da snimimo čak 250, što bi značilo da bismo svakog radnog dana imali jednu seriju nekog od igranih programa – izjavio je Mitrović u “Nacionalnom Dnevniku” Televizije Pink.

 

PINK.RS

Advertisements

error: