SKUPLJAJTE RAČUNE! DRŽAVA NAGRAĐUJE: 6 stanova, automobili, putovanja..

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Spisak nagrada za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” koju organizuje država znatno je uvećan.

 

Među nagradama nagradne igre koju organizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, kao deo borbe protiv sive ekonomije, biti šest stanova, kao i 14 automobila “fijat 500L” umesto četiri kako je ranije planirano, piše list.
“U dva ciklusa koja će biti organizovana ove godine, sa po četiri izvlačenja, a prvo će biti 12. marta, podelićemo šest stanova, 14 automobila, tri putovanja za Njujork za dve osobe, kao i pet putovanja za Pariz za dve osobe, uz karte za teniski turnir Rolan Garos”, kaže za list izvor iz Vlade Srbije.

Advertisements

 

Građane očekuju, kako navodi, i putovanja na Staru planinu, Zlatibor, 40 frižidera, po 20 veš mašina, mašina za sudove, televizora, laptopova, mobilnih telefona, mikrotalasnih peći i tableta. U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, koja je počela 1. januara, svako ko sakupi najmanje deset fiskalnih računa može da se nada vrednim poklonima, poput putovanja u zemlji i inostranstvo, automobila ili stana u Beogradu, a planirano je da bude ukupno četiri izvlačenja, koja će biti organizovana jednom nedeljno, tokom marta i početkom aprila.

 

Ovo su pravila

Za učešće je neophodno prikupiti najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda o plaćanju karticom (tzv. slipova), izdatih između 1. januara i 31. marta 2017, minimalne vrednosti 100 dinara po računu ili slipu. Veći iznos računa ne povećava šansu za dobitak, ali zato građani koji plaćaju karticom dupliraju svoje šanse jer uz fiskalne račune dobijaju i slipove.

 

Sakupljene račune građani će moći od 1. februara da dostave u kovertama koje će biti besplatne i dostupne u svim filijalama Pošte Srbije.

Predviđena su četiri nedeljna izvlačenja nagrada tokom marta i početkom aprila.

 

(Tanjug/Blic)

Advertisements

error: