SKANDALOZNA IZJAVA! – Premijer Vučić cara Murata koji je ubijao Srbe nazvao junakom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je “kandidatima na društvenim mrežama” za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje.

 

On ne napominje da se pita šta će biti na pravim izborima.

Premijer je napomenuo da će nastaviti da priča o deficitu, rastu i o tome kako će da rešava probleme.

On je poručio i da neće dozvoliti da “mejnstrim srpske politike i glavna mustra srpske politike” bude da vam neko psuje i oca i majku i da pritom tog kome psujete roditelje okrivljujete da vam je on za nešto kriv, ukazujući da ono kroz šta je prošao poslanik SNS Aleksandar Martinović “to ni pas s maslom ne bi pojeo”.

Upitan da li se oseća kao da je u istoj situaciji kada je Murat rekao da “svi Turci krenu na Lazara”, Vučić je rekao da on ne liči na Lazara, a da ovde nema junaka, ni ozbiljnih stratega kao što je bio Murat.

Advertisements

“Murat je bio ozbiljan čovek i vojskovođa, a ovi naši ne mogu ni skute da mu nose. Što se mene tiče smešno je da o tome pričam”, naveo je premijer.

Prema njegovim rečima, ta filozofija ‘svi na jednog’ traje već dugo.

“Svi su napravili neke svoje pojedinačne dogovore. Ja vidim da i lokalne samouprave prave dogovore sa drugim stranakama po principu – udari ti po Vučiću, samo nemoj na mene. To svi rade, i mnogim tajkunima i dokonim političarima – svima smetam”, zaključio je premijer.

Ponovio je takođe da Srbija nikome ne može da bude “rezervna klupa”, po principu – da kada ne uspete kao kandidat na jednom mestu, onda se preporučujete u trci za predsednika države.

 

B92 TELEVIZIJA

Advertisements

error: