SKANDAL U SNS! Sin Tomislava Nikolića vikao na Vučića: Moj otac mora biti predsednik!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sin predsednika Tomislava Nikolića Radomir Nikolić vikao je na lidera SNS-a Aleksandra Vučića tokom jučerašnje sednice Predsedništva te stranke, piše Srpski telegraf. 

Prema navodima tog lista, koji je blizak vlastima, Radomir Nikolić je vikao na Vučića i napadao ga zbog toga što misli da bi sigurnije od Tomislava Nikolića osvojio pobedu u prvom krugu na predsedničkim izborima.

Radomir je, braneći svog oca, Vučiću besnim tonom navodno rekao da ni njegova kandidatura nije sigurna za pobedu na izborima u prvom krugu.

Na sednici Predsedništva, koja je bila zatvorena za javnosti, kako se navodi, predstavljeno je novo istraživanje javnog mnjenja koje pokazuje da je rejting Tomislava Nikolića u Beogradu pao na oko pet odsto podrške birača.

Osvrćući se na sednicu Predsedništva, Vučić je sinoć na TV “Pink” rekao da su svi članovi Predsedništva “bili stvarno korektni”.

Advertisements

– Svi su iznosili svoje mišljenje. Neki u tražili da se ja kandiduje na izborima, neki nisu to tražili, neki su tražili da se kandiduje Tomislav Nikolić, neki su tražili neke treće ljude, a neki su rekli ‘kako ti kažeš’. Ja sam ih sve saslušao – rekao je Vučić na “Pinku”.

 

– Ja znam koga ću da predložim, ali ćemo pratiti situaciju – dodao je Vučić.

Na šaljivu konstataciju Milomira Marića da “tog čoveka najbolje poznaješ ti”, aludirajući na Vučića, Vučić se samo nasmejao i rekao da ga “svakako poznaje”.

– Niko ga bolje ne poznaje od tebe. Prema pisanju novina, ja to tako… Inače, ja ništa ne znam – rekao je Marić, a Vučić upitao da li je to neki trik iz “Parova”.

Vučić dalje nije komentarisao, već se samo nasmejao, ali nijednog trenutka nije demantovao da će biti predsednički kandidat SNS-a.

 

TELEPROMPTER

Advertisements

error: