SKANDAL U EMISIJI! – Lane Gutović nazvao premijerku Srbije Brnabić KUČKOM!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon što je poznati glumac Milan Lane Gutović gostujući u jednoj emisiji na skandalozan način izvređao predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić nazivajući je kučkom, ministri za “Alo!” komentarišu reči glumca kao skandalozne, diskriminatorske i da ponajvše govore o njemu samom.

Naime, Milan Lane Gutović je kazao da nema ništa protiv što je Ana Brnabić lezbijka, ali da mu smeta što je premijerka.

Ona kaže da je od rođenja lezbijka i na to nema niko nikakvu primebu, ali imam na to zašto je premijerka. Niko nema ništa protiv njenog lezbejstva. Ja imam kučku koja je od rođenja kučka, to je moj pas, i nemam ništa protiv dok mi ne postane premijer – rekao je on.

Skandalozna izjava poznatog glumca naišla je na osudu članova Vlade koji su stali u odbranu premijerke Ane Brnabić.

Advertisements

– Zaista sam sociološki zainteresovana za fenomen pojedinih glumaca koji iskreno veruju u svoju intelektualnu supremaciju, ali je teško objašnjavaju bez uvreda i jeftine prigradske poluironije. Koliko se sećam, Gutović je svojevremeno neuspešno pokušao politički da se angažuje, a evo sad je očigledno o kakvim se dometima, političkim i ljudskim, radi – kazala je za “Alo!” ministarka zadužena za veropske integracije Jadranka Joksimović.

Šokirana izjavom poznatog glumca bila je i ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović koje je izjavu Laneta Gutovića ocenila kao bezobrazluk.

– Bezobrazluk renomiranog glumca je sramni pokazatelj diskriminacije koja bi morala biti daleko od moderne Srbije i umetnosti – kazala je ona za “Alo!”.

alo novine

Advertisements

error: