ŠIPTAR ŠOKIRAO EVROPSKU UNIJU! Na sastanak došao u trenerci i sportskim patikama

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Albanski premijer Edi Rama postavio je nove standarde po pitanju ležernosti i neformalnosti, čak otliko da su ga iskritikovali i mediji na albanskom jeziku!

Lideri zemalja zapadnog Balkana razgovarali su danas u Briselu sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini. Razgovor je bio neformalan, pa je albanski premijer Edi Rama došao u “nešto opuštenijoj” odevnoj varijanti – patikama i trenerci!

Rama je na nogama imao crne patike, umesto pantalona je obukao donji deo trenerke, a sve to je iskombinovao sa plavim sakoom i crnom majicom s aplikacijom.

Advertisements

S obzirom na to da su ostali lideri, među kojima i Aleksandar Vučić, došli u standardnoj varijanti (odelo, košulja sa kravatom i cipele), komotno se može konstatovati da je albanski premijer postavio nove standarde po pitanu ležernosti i neformalnosti.

Da je Rama promašio za medalju pokazali su i izveštaji albanskih medija, koji su konstatovali da je njegova odevna kombinacija, sa sve donjim delom trenerke, bila neodgovarajuća, konstatovao je i portal “Bota sot”, a “Infokusi” ga je zbog ovoga čak okarakterisao kao šarlatana.

Koliko je Ramina ležernost šokirala Mogerinijevu najbolje se vidi po njenom izrazu lica na zajedničkoj fotografiji.

ESPRESO.RS

Advertisements

error: