SINIŠA MALI SE BAHATI: Ne kajem se zbog onoga što sam uradio za Beograd

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da o novom mandatu za predstojeće beogradske izbore ne razmišlja i naglasio da nije u kampanji.

 

– Ne bavim se izborima, neko bi krenuo u kampanju tri meseca pre izbora, ja se istim poslom bavim tri i po godine i ne mogu da stanem sa aktivnostima kojima se inače bavim zbog novih izbora – rekao je Mali, odgovarajući na pitanja novinara da li razmišlja o novom mandatu i da li je u kampanji za predstojeće izbore.

NOVI MOST, TUNEL, METRO… Ne može Beograd da bude jedini višemilionski grad u Evropi bez toga! Mali otkrio i kada kreću radovi u Kneza Miloša!

 

Prema njegovim rečima, njegove aktivnosti koje su svakodnevno vezane za najmlađe i najstarije sugrađane, obilaske radova, fabrika, jesu, kako je naglasio, predstavljanje rezultata timskog rada, a ne njegove lične kampanje.

Advertisements

– Želim da za svoj mandat koji će se zakonski završiti sledeće godine građanima predstavim sve ono što sam radio, ali i predstavim planove, koje, nadam se, da će neko sa istom energijom i vizijom nastaviti da radi u budućnosti – poručio je gradonačelnik.

 

Mali je podsetio da je trenutna gradska vlast vradila dug od 500 miliona evra i precizirao da je iznos javnog duga iz 2013. godine koji je iznosio 628 evra po glavi stanovnika danas smanjen na 304 evra.

Upitan ko finansira spotove na tviter nalogu Grada Beograda koji izgledaju kao da je uveliko u kampanji, gradonačelnik je odgovorio da to “rade organizacije koje svoje vreme i novac doniraju da bi Beograd predstavili na pravi način”.

 

– Kada analiziramo sve ono što smo uradili i kada vidimo napade protiv mene i celog tima Grada Beograda, tek tada shvatate koliko ste uradili – rekao je Mali i naveo da je od početka njegovog mandata u Beogradu pokrenut ciklus investicija koji se, kako je istakao, ogleda u rekonstruisanim bulevarima, novim projektima i fabrikama.

IZVOR: Espreso – Fonet

Advertisements

error: