SINIŠA MALI: Onaj Dragan Đilas vraća se u politiku zbog para i interesa

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je, povodom najave Dragana Đilasa da će se kandidovati za gradonačelnika, da se Đilas “u politiku vraća zbog para”.

 

Mali je naveo da se bivši gradonačelnik “ne vraća u politiku jer ima novu viziju za Beograd”, već zato što je “očigledno” da je njemu i “njegovoj družini” ponestalo para.

“Đilas je poziciju gradonačelnika koristio za lično bogaćenje, dok su Beograđani grcali u dugovima i borili se da prežive nemaštinu koja ih je zadesila usled pljačke gradske kase”, naveo je Mali u pisanoj izjavi.

Advertisements

 

On je rekao da je aktuelna gradska vlast, posle velikih sprovedenih reformi, vratila ogromne dugove, spasla ekonomiju, otvorila više od 1.100 gradilišta, smanjila nezaposlenost za 20.000 i isplatila sva potraživanja socijalno ugroženih građana.

“Beograd i Beograđani danas imaju više novca nego ranije i zato je današnja puna gradska kasa savršen plen za Miškovića, Đilasa i Šapića. Dok su se Beograđani gušili u dugovima većim od milijardu evra, nisu ni znali da su se profiti i milioni na računima Đilasovih firmi iz godine u godinu uvećavali do čak 800 puta”, naveo je Mali.

 

KURIR – TANJUG

Advertisements

error: