ŠEŠELJ SAVETUJE SRBE: Ženite se za Kineskinje i Albanke!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kaže da natalitet u našoj zemlji najbrže može da se popravi ženidbom mladih srpskih seljaka devojkama iz Kine i Albanije.

 

Šešelj u razgovoru za Informer hvali nove mere populacione politike predsednika Vučića i Vlade Srbije i poručuje da bi svaka srpska porodica morala da ima bar po četvoro ili petoro dece.

 

Dati im državljanstvo

Šef radikala tvrdi da bi brakovi sa Kineskinjama znatno uticali na porast broja rođenih beba u našoj državi. Ženama iz Kine spremnim da rađaju srpsko potomstvo, apeluje Šešelj, odmah bi trebalo dati naše državljanstvo.

 

– Snažno podržavam mešovite srpsko-kineske brakove. Značajan je broj kineskih žena koje se udaju za Srbe, dok veoma mali broj Srpkinja odlazi za Kineze. Kineskinje su se pokazale kao savesne supruge, dobre majke i uspešne domaćice. Njima bi odmah trebalo dati državljanstvo. Za to sam da se što više mladića iz srpskih sela ženi Kineskinjama, ali i Albankama iz okoline Skadra, koje su zapravo poreklom Srpkinje. Njihovi preci su bili prinuđeni da prime islam, a zatim su poarbanašeni i zato je sasvim prirodno da te žene dolaze u Srbiju među Srbe – podvlači Šešelj, koji ističe da su novčane mere koje je država Srbija uvela veoma značajan stimulans porodicama.

Advertisements

 

– Ovaj projekat države je ambiciozan i voleo bih da bude dovoljno para za tako nešto. Prirodna je potreba čoveka da ima što brojnije potomstvo. Svaka porodica bi trebalo da ima četvoro i petoro dece. Nije, naravno, sve u parama, ali novac mnogo znači. Mnogo je ljudi koji zbog nemaštine ne žele da rizikuju da šire porodicu, jer se boje da neće biti u stanju da prehrane decu… – ističe Šešelj, dodajući da se deca u višečlanim porodicama vaspitavaju u mnogo boljim uslovima.

 

– Kad porodica ima više dece, postoji konkurencija među njima. Svako dete se bori za svoja prava i za svoj status. Trude se da budu najbolja. Najupornija su najmlađa i ona imaju na koga da se ugledaju. Takođe, uvek imaju pomoć kod škole i učenja od svoje starije braće i sestara…

 

Konačno, predsednik radikala naglašava da je za porast stope nataliteta od izuzetne važnosti da se što pre okrenemo Rusiji.

 

informer.rs

Advertisements

error: