ŠEŠELJ: Protesti su jadni, narod hoće Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vojislav Šešelj gostovao je na televiziji Pink. On je bio specijalni gost emisije koju uređuje Predrag Sarapa a povod je svakako protest opozicije.

 

Šešel je bio doduše nešto prijatniji u studiju od Vučićevića koji je tokom čitavog svog gostovanja ponižavao na najgori mogući način pripadnike opopzicije a ponajviše Vuka Jeremića, kojeg iz nekog razloga najviše kinji.

 

Tako ga je čak imitirao piskutavim glasom pa je zvučao kao “galeb koji se guši na plaži” kako bi neki rekli u šali.

Šešelj je rekao da su protesti koje opozicija pravi u poslednje vreme jadni jer nemaju kritičnu masu, što ga ne čudi jer kako kaže Srbi ne žele bivše DOS lopove na čelu države.

Advertisements

On je istakao da je sigurno da deo stranih službi i ambasadi pomaže proteste ili finanijski ili logistički ali da još nemaju naslednika.

 

Pa Amerikanci bi Vučića srušili i danas. Ali nemaju dobru alternativu, oni još traže kandidata. Ne mogu ove lidere opozicije da iskoriste jer su potrošeni i puni su afera i putera na glavi. Ne mogu Amerikanci sa Jeremićem da ruše vlast, narod hoće Vučića to pokazuju rezultati na izborima  – zaključio je predsednik SRS.

 

Dnevni Žurnal

FOTO: Aleksandar Marković

Advertisements

error: