ŠEŠELJ: Kupio sam kuću u Hrtkovcima da se seksam sa Kolindom

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Šef radikala kupio je nekretninu u ovom selu.

 

Vojislav Šešelj uputio je poziv Kolindi Grabar Kitarović da ga poseti u njegovoj novoj kući u sremskom selu Hrtkovci.

 

Šef radikala kupio je nekretninu u ovom selu u kom je, prema navodima iz presude Haškog tribunala, početkom devedesetih vršio progon, deportacije i prisilno premeštanje Hrvata!

Šešelj je za beogradske medije izjavio da će njegova nova kuća biti „mesto ljubavnog sastajanja“ sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović.

Advertisements

 

– Moja kuća u Hrtkovcima može da se iskoristi kao ljubavno gnezdo kada Kolindica dođe u posetu Srbiji. Kuća je veoma prostrana i neće nam biti nimalo tesno, šta god radili. Vreme je da svoja obećanja upućena njoj ispunim, tako da će biti veoma drag gost u mom domu… Hrtkovci mi se sviđaju i tamo imam važna stranačka posla. Komšije su vrlo lepo reagovale kad su me videle da gledam kuću i tamo vlada pravo oduševljenje zbog mog dolaska – priča Šešelj.

 

Šešelj je pazario nekretninu koja se nalazi u Školskoj ulici, u samom centru ovog vojvođanskog sela.

 

– Voja je kupio kuću koja je na svega 300 metara od katoličke Crkve Svetog Klimenta. Prepisao ju je odmah na sina Mihaila. Kuća košta oko 40.000 evra, a kupoprodajni ugovor je potpisan kod notara Darka Mikašinovića, koji ima kancelariju u Rumi – rekli su u SRS.

 

IZVOR: Espreso.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: