SERGEJ: Vučiću će se suditi zbog zločina nad srpskim narodom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Meni je Aleksandar Vučić par puta učinio neke usluge u životu i ja sam mu to ljudski dužan, a sutra ga neću kriti kod sebe, to je sigurno, ali ću se zalagati da ima fer suđenje, rekao je za novogodišnji broj nedeljnika NIN glumac Sergej Trifunović, koji dodaje da ne želi da živi u državi u kojoj mu saslušavaju komšije.

 

Svaka vlast ima svoje kombinacije, ali stvar je da u jednom trenutku ta vlast počinje da utiče na zdravu pamet. To je strahovlada, apsolutna kontrola, kazao je Trifunović.

“Neću da mi dolaze likovi, zvone na vrata i pitaju je li to ovaj čovek? Kada smo uveli NKVD (Narodni komesarijat unutrašnjih poslova)? Ako već imaš apsolutnu većinu, što ne pustiš ljude da pričaju, čemu strah? Kontrolišeš sve medije, sad hoćeš i pojedince”, upitao je Trifunović.

Advertisements

 

On dodaje da gradom kruži nezvanično priča da je vlast u “pokojnoj Dijagonali” proslavila svoju prvu milijardu pre nekoliko meseci.

 

“Nisam mogao da smislim ništa bolje za Maju Gojković kad sam rekao fuksa, jer svaki put kada poslanik opozicione stranke predloži humani zakon koji se tiče vršnjačkog nasilja, Aleksin zakon, Zojin zakon, Tijanin zakon, Marinika Tepić se polomi da dođe do reči”, rekao je Trifunović.

 

n1 srbija

 

Advertisements

error: