SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Fajgelju ostavi Srđana na miru majmune bolesni!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Trogodišnji sin Srđana Žike Todorovića, preminuo je u sredu u porodičnom domu na Vračaru, a obdukcija dečaka pokazala je da je uzrok tragedije takozvani SIDS – “iznenadna smrt”.

 

Glumac Sergej Trifunović, poznat po britkom jeziku i stavovima koje bez zadrške objavljuje na svom Tviter profilu, ovog puta se osvrnuo na objavu političaraAndreja Fajgelja, koji je uznemirio i razljutio srpsku javnost.

 

Naime, Fajgelj je bez pardona prokomentarisao tragediju koja je zadesila poznatog glumca Srđana Todorovića, komentarišući da je to naplata za film koji je Žika snimio.

 

– Jednom našem glumcu umrla je beba. Medicina nema objašnjenje. Taj isti glumac je silovao bebu na filmskom platnu. Svoje užasne grehe zovemo slobodama, pravima, mislimo da nikada neće doći na naplatu. A kad stradamo, pitamo “Bože, zašto” – napisao je Fajgelj.

Advertisements

 

Međutim, “ispravio” se pojasnio šta je hteo da kaže:

– Ispravka, nije taj glumac silovao bebu u “Srpskom filmu”. To je uradio neki drugi, a on je silovao i ubio svog šestogodišnjeg sina. Strahota, i tada, i sada. Ima li veze, i on možda razmišlja. Detetu želim nebesko naselje, glumcu pokajanje i utehu, nama da se setimo pravde – napisao je nesuđeni kandidat za predsednika.

Podestimo, trogodišnji sin Srđana Žike Todorovića, preminuo je u sredu u porodičnom domu na Vračaru, a obdukcija dečaka pokazala je da je uzrok tragedije takozvani SIDS – “iznenadna smrt”.

 

Izvor: ESPRESO.RS

Advertisements

error: