SERGEJ NA LICU MESTA: Babić i vozač će morati odgovarati za ubistvo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović održao je konferenciju za novinare na naplatnoj rampi Doljevac, gde se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo vozilo bivšeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića i u kojoj je poginula Stanka Gligorijević, i uporedio tu nesreću sa slučajem maloletne Andree Bojanić.

 

“Istina koju isterujemo ovde je vrlo slična onom slučaju kada je Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića, tatinim džipom ubio Andreu Bojanić, maloletnu devojku od 17. godina u Ustaničkoj ulici u Beogradu”, kazao je Trifunović.

On je naglasio da je i u tom slučaju bilo “niza kriminogenih postupaka Bezbednosno-informativne agencije”.

Advertisements

“….Koja je menjala raspored zelenih svetala na semaforu, pokušavajući da dokaže da je Andrea Bojanić pretrčavala ulicu na crvenom svetlu”, kazao je Trifunović.

U udesu koji se dogodio 31. januara na naplatnoj stanici u Doljevcu, poginula je jedna osoba, a pet je teže ili lakše povređeno.

 

Zbog nesreće u kojoj je vozilo u kojem se nalazio Zoran Babić udarilo u vozila koja su stajala na naplatnoj rampi, direktor Koridora Srbije podneo je ostavku.

 

N1 SRBIJA

FOTO: Printel

 

Advertisements

error: