SERGEJ: Kad Vučić padne sa vlasti, pohapsiti sve SNS botove!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Poruka koja navodno pripada glumcu Sergeju Trifunović počela je da kruži društvenom mrežom fejsbuk. A tiče se ni manje ni više SNS botova koji navodno operišu svakodnevno po srpskim portalima pa i društvenim mrežama.

 

Poruka glasi:

Kad onaj Vučić čije se ime zapravo ne spominje padne sa vlasti, treba pohapsiti sve SNS botove zbog širenja laži i dizanja panike i saučesništvu u zločinu protiv naroda i države. 

Ovo nije prvi put da je glumac spominjao lustraciju nakon pada Vučića i SNS sa vlasti.

 

KO SU I ŠTA BOTOVI?

SNS botovi su prema nezvaničnim informacijama deo SNS internet tima koje je nezvanično predvodi gradski odbornik u Beogradu, Slaviša Mićanović zvani Mićan iz Loznice. Sam Vučić nikada nije priznao njihovo postojanje. Jedno vreme su navodno radili i pisali botovske komentare na portalima za vesti iz zgrade Beograđanke ali su navodno kasnije prešli u centralu SNS-a na Novom Beogradu.

Advertisements

 

Pored providnih i generičnih komentara poznati su i po obaranju fejsbuk sadržaja i video klipova na jutjubu čime bi zapravo ugasili kritiku i drugačije mišljenje.

 

Nekadašnji portal Teleprompter.rs je takođe pisao da botovi koriste skupi software “THE FORTRESS” koji je pomagao timu da brzo i lako izvrše hakerske DDoS napade na portale u toku nezgodnih vesti. Sajt bi padao a korisnici satima ne bi mogli da pristupe sadržaju.

 

Pod takvim napadom bio je 2014. godine i portal SlobodniMediji.com zbog kritičkih tekstova o Vučiću. Podsećamo pomenuti portal je sve do 2016. bio prethodnih Dnevnog Žurnala.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Arhiva

Advertisements

error: